ΕΣΠΑ 2020
Καλέστε μας

About us

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ… ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Το Θεϊκόν catering «Γεννήθηκε» για να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Ο ιδιοκτήτης Αθανάσιος Σκορδάλλης έχοντας χρόνια εμπειρίας από εκδηλώσεις σε γάμους, βαπτίσεις και ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές κατάφερε να δημιουργήσει ένα Catering Υψηλών προδιαγραφών που σπάνια συναντάς ακόμα και σε μεγάλες πόλεις.

Η συνταγή απλή και ως τώρα λαμβάνοντας υπόψιν τα σχόλια όσων εμπιστεύτηκαν τη δική τους στιγμή στο Catering Θεϊκόν ήταν άκρως Επιτυχημένη!!!

«Εμπιστοσύνη στα ντόπια προϊόντα, στον Λεριό κτηνοτρόφο, στο Βιολογικό Λέρικο χωράφι, παρέα με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν την εμπειρία να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή!!!»

Ο Θανάσης μιλώντας για αυτή του την επιχειρηματική ασχολία τονίζει πάντα με έμφαση: «Ο Γάμος, η Βάπτιση, τα Γενέθλια, ο Αρραβώνας είναι για τον Έλληνα μια ιδιαίτερη στιγμή στην οποία δεν χωράνε λάθη.  Η δική μας επιτυχία έχει μια μόνο συνταγή, μια απλή λέξη την οποία εγώ και οι συνεργάτες μου τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια…ότι κάνουμε το κάνουμε με «ΑΓΑΠΗ».

Ήδη το Θεϊκόν Catering έχει φέρει εις πέρας πολύ δύσκολα Event εντός και εκτός Λέρου κάνοντας τον ιδιοκτήτη να τονίζει:

Πριν αποφασίσουν να μας εμπιστευτούν προτείνω σε όλους να ρωτήσουν πρώτα αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν … αυτοί ξέρουν.  Η επένδυση της επιχείρησης στα τοπικά προϊόντα περιλαμβάνει και ντόπια κρασιά εξαιρετικής ποιότητας.

Το Θεϊκόν Catering σας περιμένει να το ανακαλύψετε υποσχόμενα να κάνει την ιδιαίτερη προσωπική σας στιγμή αξέχαστη.

Live the Myth of your life with us

Επειδή η στιγμή αυτή είναι μια παντοτινή ανάμνηση το Θεϊκόν Catering έχει την απόλυτη πρόταση:

  • Σε ένα πολυτελές 15μετρο σκάφος με ιδιωτικό μπάρμαν και σεφ δημιουργείστε εσείς το δικό σας όνειρο και κάντε το πραγματικότητα.
  • Bachelor party στο απέραντο γαλάζιο, φως, μουσική, χορός, παρέα με το φεγγάρι, φωτογράφησε σε βραχονησίδα και μικρά νησιά, αποτελούν ένα όνειρο που πλέον δεν είναι ουτοπία
  • Το σκάφος διατίθεται για οποιαδήποτε προσωπική στιγμή για εσάς ή την παρέα που αναζητάτε το κάτι ξεχωριστό στη ζωή σας.